Tragedija u BiH: Roditelji su u jutarnjim časovima zatekli mrtvu ćerkicu (12)

U mometu prijema u bolnicu, devojčica nije davala znake života. Doktori su odmah pokušali da je reanimiraju ali nije joj bilo spasa

  • 2
hitna pomoć, kola hitne pomoći, sanitet, ambulantna kola

Foto-ilustracija: Shutterstock

Policijskoj stanici Travnik u subotu 14. avgusta oko 11.45 sati u PS Travnik medicinska sestra bolnice "Fra Mato Nikolić" iz Nove Bile obavestila je da je u pratnji majke dovezena devojčica S. J. rođena 2009. godine u Travniku-

U mometu prijema u bolnicu, devojčica nije davala znakove života, istu su doktori odmah pokušali da reanimiraju što je bilo bezuspešno, i slučaj je odmah prijavljen policiji – navodi se u saopštenju, prenosi Srpskainfo.

Nesrećna 12-godišnja devojčica po, izjavi roditelja, bolovala od epilepsije, a roditelji su je zatekli u jutarnjim satima bez znakova života, piše Avaz.

Po završetku reanimacije u nalazu je doktor istakao stanje primljene devojčice, ne navodeći nikakve vidljive tragove nasilja na telu.

O svemu navedenom upoznat je dežurni tužilac, a konstatovano je da nema elemenata krivičnog dela po navedenom događaju - stoji u saopštenju MUP SBK.

Video: Mališan satima sedeo u dvorištu samo da bi mahnuo vatrogascima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA