≫ 

Slađa uskoro trebalo da se uda, kuma stradala kraj nje u teškoj nesreći: Vladisavci zavijeni u crno

Iz policije navode da je uzrok saobraćajne nesreće neprilagođena brzina

  • 0
Hrvatska policija Hrvatska policija / Foto: Tanjug/AP

Slađana C, teško je povređena, a njena prijateljica Luja P. (27) je na žalost preminula u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu dogodila u blizini Vladisavaca. Sa njima je bila još jedna devojka Matea, koja je takođe zadobila teže povrede. Njih tri su sletele u odvodni kanal, a udarac u betonski stub, bio je poguban za nesrećnu devojku, koja je bila na mestu suvozača. 

Povređene devojke prebačene su u KBC u Osijeku, ali nisu životno ugrožene.

- Dve pacijentkinje primljene su u bolnicu nakon teške saobraćajne nesreće i imaju teške povrede, ali su u stabilnom stanju - saopšteno je iz KBC Osijek.

Slađani je nakon prijema utvrđeno da ima hematom na mozgu i ima smrskanu vilicu, a Matea ima prelom rebara koji su joj probili plućnu maramicu. Obe su bile u kritičnom stanju ali se juče njihovo stanje poboljšalo.

Iz policije navode da je uzrok saobraćajne nesreće neprilagođena brzina.

- Vozač je zbog neprilagođene brzine vremenskim uslovima izgubila kontrolu nad vozilom i sletela u levi odvodni kanal i desnim bočnim delom udarila u betonski stub - saopšteno je iz policije.

Drugarice iz detinjstva

Meštani kažu da su sve tri devojke bile jako fine i kulturne, a drugarice su od detinjstva.

- Zajedno su išle u školu, družile su se svakodnevno, delile su i sreću i tugu - kaže jedan meštanin vidno uznemiren zbog tragedije koja je zadesila njegove komšinice, piše Jutarnji.

Da je njihovo prijateljstvo veliko potvrđuje i činjenica da je tragično nastradala Luja trebalo za dve nedelje da bude Slađani kuma na venčanju.

- Luja je bila jedinica i najveća radost roditelja, koji su već neko vreme teško bolesni, ne znam kako će ovo da prežive - kaže njihov komšija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA