≫ 

Stejt department izdao upozorenje za putovanje u BiH: "Čuvajte se korona virusa, mina i terorizma"

Izdato je upozorenje i za opasnost od minskih polja, koja kako navode, mogu predstavljati pretnju američkim državljanima

  • 0
Stejt department zgrada/state department building Foto: Shutterstock

Stejt department izdao je nova upozorenja za Amerikance koji putuju u Bosnu i Hercegovinu, zbog korona virusa, ali i mogućih terorističkih napada.

- Razmislite o putovanju u Bosnu i Hercegovinu zbog pandemije korona virusa. Pojačajte oprez u Bosni i Hercegovini zbog terorizma i nagaznih mina - stoji u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu tog diplomatskog predstavništva.

Upozoravaju na mogućnost terorističkih napada i kažu:

- Teroristi mogu napasti bez upozorenja, ciljajući na turističke lokacije, transportna čvorišta, pijace/trgovačke centre, objekte lokalne uprave, hotele, klubove, restorane, bogomolje, parkove, velike sportske i kulturne događaje, obrazovne institucije, aerodrome i druge javne površine - piše u saopštenju Stejt Departmenta.

Izdato je upozorenje i za opasnost od minskih polja, koja kako navode, mogu predstavljati pretnju američkim državljanima.

Video: Nezapamćena gužva na aerodromu u Tivtu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA