≫ 

Pančevac, za kojim su raspisane tri međunarodne poternice, "pao" u Banjaluci: Mažnjavao kozmetiku

Izvršen je pretres stana na području Banjaluke, koji je koristio osumnjičeni, i tom prilikom je pronađeno i oduzeto više predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih dela

  • 0
Hapsenje, lisice Foto: Shutterstock

Banjalučka policija brzom reakcijom uhapsila je kradljivca G. M. iz Pančeva, a zatim utvrdili da su za njim raspisane i tri međunarodne poternice.

Policijski službenici su postupili po prijavi, da je u kozmetičkom marketu u tržnom centru u Banjaluci, nepoznata osoba ukrala različite kozmetičke proizvode, a potom pobegla, piše Srpskainfo.

- Efikasnom reakcijom G. M. je pronađen u garaži tržnog centra. Takođe, on se sumnjiči da je u vremenskom periodu od 28. avgusta do 1. septembra u navedenom tržnom centru počinio više krađa na štetu butika, kojom prilikom je otuđio različite odevne predmete - pojasnila je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Izvršen je pretres stana na području Banjaluka, koji je koristilo osumnjičeni, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto više predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih dela.

- Izvršenim proverama u službenim evidencijama utvrđeno je, da su za navedenim raspisane tri međunarodne poternice od strane Interpola Ljubljana i Sarajevo, kao i jedna potraga od strane policije Brčko Distrikta - istakla je Mučibabićeva.

Nakon završene kriminalističke obrade, on je predat Terenskom centru za strance Banjaluka, radi preduzimanja mera i radnji iz njihove nadležnosti.

Video: Jedan od najtraženijih srpskih begunaca uhapšen u Španiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA