≫ 

Pronađeno oružje, droga, palica, ručni sprejevi: Uhapšena jedna osoba u Nikšiću uoči ustoličenja

Od gore navedenih lica prikupljena su obaveštenja u kojima su izjavili da su se uputili u pravcu Cetinja kako bi prisustvovali protestnom skupu

  • 16
Oružje, droga, palica, ručni sprejevi Foto: Uprava policije Crne Gore

Nikšićka policija je uhapsila jednu osobu zbog oružja, dok su protiv druge podneli krivičnu prijavu zbog droge. 

Naime, kako je saopšteno, danas oko 11.20 časova nikšićka policija je u mestu Bogetići kontrolisala vozilo marke „Mercedes“ nikšićkih registarstkih oznaka u kojem su se nalazili R.B. (30), S.Ž., N.Z. i Lj.Ž. (40).

- Prilikom kontrole kod R.B. je pronađeno pakovanje sa sadržajem opojne droge kokain težine oko 10 grama, dok je kod Lj.Ž. pronađen pištolj marke „Bernardelli“ kalibra 7,65mm sa 13 komada municije - navode iz policije.

Daljim pregledom vozila pripadnici policije su pronašli šest zaštitnih maski, tri biber spreja, metalni boks, drvenu palicu, 62 metalne kuglice i majice.

Oružje, droga, palica, ručni sprejevi Foto: Uprava policije Crne Gore

O događaju je obavešten državni tužilac koji je naložio da se Lj.Ž. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija a da se protiv R.B. podnese krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

- Od gore navedenih lica prikupljena su obaveštenja u kojima su izjavili da su se uputili u pravcu Cetinja kako bi prisustvovali protestnom skupu zbog najavljenog ustoličenja mitropolita crnogorsko – primorskog Joanikija - navode iz policije.

Video: Ovo je svetinja o kojoj se najviše priča i piše: Na Cetinju čeka ustoličenje mitropolita

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    3. septembar 2021 | 18:09

    Pravi vernici, kokain, oružje, suzavci, fantomke sve u duhu pobožnosti i svete vere raspopa miraša i gazde im mila! Pu izrodi!

  • Andrija Berane

    3. septembar 2021 | 18:27

    Nije Crna Gora šaka avetinja na Cetinje. Živio naš Mitropolit Joanikije.

  • Ssss

    3. septembar 2021 | 18:05

    A to sto su postojale indicije da osakate nekog to nista? U sto vecem broju braco na Cetinje kada bude ustolicen Joanikije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA