≫ 

Tukao nagu devojku usred zime, terao je da šmrče spid: Potvrđena optužnica protiv Sarajlije

Na surovoj hladnoći ju je pretukao i naterao da se skine gola, a sve je snimao mobilnim

  • 0
Nasilje devojčica žena devojka stop Foto: Shutterstock

Opštinski sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva KS u predmetu protiv Ganomeha Gazvana, koji je u decembru prošle godine na Igmanu brutalno zlostavljao bivšu partnerku iz ljubomore, skinuvši je golu na surovoj zimi.

Gazvan je optužen za otimanje, nanošenje povreda i nasilničko ponašanje, prenosi Srpskainfo.

Gazvana su u junu ove godine uhapsili pripadnici Granične policije BiH na prelazu Zvornik, a po poternici MUP Kantona Sarajevo.

Ovaj mučni slučaj izazvao je zgražanje javnosti jer je nesretna žena oteta nakon što joj je Gazvan u mobitelu našao poziv od prijateljice s kojom joj je zabranio da se druži. Na surovoj hladnoći ju je pretukao i naterao da se skine gola, a sve je snimao mobilnim. Polivao je sokom i ponižavao.

Na kraju je naterao da šmrče spid, što je i on činio. Posle toga bio je u bekstvu te se medijima javljao tvrdeći da je nepravedno optužen.

Ranije poznat zakonu

Nasilnik Gazvan je 2017. godine osuđen na četiri godine i dva meseca zatvora zbog otimanja devojke. Poput slučaja na Igmanu, Gazvan je oteo devojku, pretukao i ošišao.

Takođe, ima presudu iz 2014. godine kada je uslovno kažnjen na tri meseca zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA