≫ 

Stanka bez svesti našli ispred kafića: Sumnja se da ga je pijana radnica gurnula

Policajci su zatekli Stanka Đ. (24), vlasnika kafića, kako leži na putu u besvesnom stanju

  • 0
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: SB Photography/Alamy/Profimedia

Konobarica N. M. (26) iz Karanovca uhapšena je zbog sumnje da je u Banjaluci, u stanju alkoholisanosti, sa leđa gurnula vlasnika kafića "Family", koji je potom pao i glavom udario u ivičnjak trotoara i izgubio svest.

Sve se dešavalo u noći između nedelje i ponedeljka u pomenutom ugostiteljskom objektu.

- Policiji je juče oko 2.15 časova prijavljeno da je ispred kafića "Family“ došlo do tuče. Izlaskom na lice mesta policajci su zatekli Stanka Đ. (24), vlasnika pomenutog kafića, kako leži na putu u besvesnom stanju. U tom trenutku u kafiću je bilo više osoba – kaže izvor Srpskainfo.

Na lice mesta ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći, koja je povređenog mladića odvezla u UKC Republike Srpske radi ukazivanja dalje lekarske pomoći.

- Tokom razgovora sa svedocima policija je utvrdila da je Stanko Đ. stajao na stepenicima ispred objekta i da mu je sa leđa prišla N. M. i gurnula ga. On je tom prilikom pao na ivičnjak, zadobio povrede glave i ostao bez svesti – kaže sagovornik Srpskainfo.

Policija je zatim utvrdila da je u lokalu polupano više čaša, flaša i pepeljara.

Nakon obavljenog uviđaja N. M. je uhapšena i odvedena u službene prostorije.

- Tokom kontrole utvrđeno je da je imala skoro dva promila alkohola u krvi, te je uhapšena, a policija je obezbedila mesto gde je došlo do sukoba – kaže sagovornik Srpskainfo.

Zbog toga što je kafić radio iza ponoći, obaveštena je i Komunalna policija.

Portaprol PU Banjaluka Danijela Mučibabić je rekla da je o svemu obavešten dežurni tužilac koji se izjasnio da se ovde radi o krivičnim delima oštećenje tuđe stvari i teške telesne povrede.

Video: Jeziva scena u Nišu: Na ovom mestu je pronađeno telo u fazi raspadanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA