≫ 

Horor u Zagrebu: Sumnja se da je otac ubio troje dece, pa pucao u sebe

Čeka se detaljan izveštaj o broju stradalih i povređenih

  • 12
Zagreb tragedija otac ubio troje dece

Foto-ilustracija: Shutterstock

Troje dece, blizance dečaka i devojčicu stare sedam godina i sina (4) ugušio je noćas njihov otac u potkrovnom penthausu na Mlinovima u Zagrebu, a posle toga je pucao u sebe.

Muškarac je preživeo je i odvezen je u bolnicu, a tela troje beživotne dece, od kojih je najmlađi četvorogodišnjak bio u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku, šokirao je i sve službene osobe koje su bile na mestu ovog nezapamćenog zločina, piše Jutarnji list.

Ko je dojavio policiji da se nešto dogodilo u stanu urbane vile s tri sprata i potkrovljem nije poznato, ali su policija i Hitna pomoć brzo došli na mesto događaja.

U spavaćoj sobi zatekli su na krevetu mrtvo telo četvorogodišnjaka, a blizance, dečaka i devojčicu u dnevnom boravku u kojem su bile i njihove igračke kojima su se igrali prethodne večeri.

Policija je do ranih jutarnjih sati radila uviđaj, a jutros su tela troje dece prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gde će se obdukcijom ustanoviti uzrok smrti.

- Na mestu događaja pronađeno je troje dece bez znakova života, sumnja se na krivično delo ubistvo. Istragom rukovodi zamenica Županijskog državnog advokata - saopštila je zagrebačka policija.

Roditelji dece su razvedeni, a mališani je najverovatnije vikend trebalo da provedu sa ocem, koji ih je vlastitim rukama zadavio, a posle tog sumanutog čina posegnuo je za oružjem i pokušao da presudi sebi. U kakvom je stanju, zasad nije poznato.

Video: Užas u Ukrajini: Otac izbo, pa zapalio sina u stanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zlatka

    25. septembar 2021 | 08:24

    Zašto decu?🥲

  • Una

    25. septembar 2021 | 08:57

    Zašto decu monstrume!?

  • Nestor

    25. septembar 2021 | 08:25

    Kažu naši ljudi da kod naših susjeda sve bolje veće plate, bolji standard u svakom smislu a nemaju pojma u kakvoj bedi žive susjedi četvrtina se odselila u Nemačku a ono što je ostalo preživljava nekako

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA