Novi detalji zločina u Zagrebu: Sumnja se da je otac prvo decu otrovao lekovima, pa oko njih naslagao igračke?

Policajci su ostali u šoku zatečenim prizorom

  • 3
Hrvatska Zagreb Harald Kopitz otac ubio troje dece

Foto: Facebook/Harald Kopitz

U zagrebačkim Mlinovima gde je prošle noći muškarac ubio svoje troje dece i dalje vlada šok. Policija i brojni novinari su ispred kuće vile u kojoj se noćas dogodio nezapamćeni zločin. Kako nezvanično saznaje Večernji.hr, otac svoje troje dece prvo otrovao tabletama, a potom ih je ugušio jastukom nakon što su počela da se bude.

Bivša supruga je bila na službenom putu u Dubrovniku. Nakon što je počinio zločin muškarac je pokušao da se ubije tabletama ili otrovom, pa je prevezen u bolnicu. Kako se nezvanično saznaje on se probudio i svestan je svega što je učinio.

Hrvatski mediji prenose i da je scena na mestu zločina bila jeziva - nakon što ih je ubio otac je naslagao igračke oko dece. Takođe saznaju da su policajci ostali u šoku zatečenim prizorom.

Austrijski tabloid Heute objavio je da je otac dece navodno imao velikih novčanih problema, a to je potvrdio i njegov poznanik sa kojim je razgovarao austrijski medij.

Muškarac koji poznaje oca dece je za Heute rekao kako on zapravo nije voleo decu i da je bio opsednut idejom da nije biološki otac sedmogodišnjih blizanaca i četvorogodišnjeg dečaka.

U međuvremenu se o nemilom događaju oglasila i zagrebačka policija.

- Danas, 25. septembra oko dva sata u Centru, u Mlinovima, nakon informacija o najavljenom samoubistvu primljenih od građana zbog objava na društvenim mrežama, u stanu je pronađen 56-godišnji muškarac koji je u trenutku ulaska policijskih službenika bio narušenog zdravstvenog stanja. Na mestu događaja pronađeno je i troje decekoji nisu davali znakove života. Dolaskom hitne pomoći potvrđeno je da su deca preminula nasilnom smrću, dok je muškarac prevezen u KBC Sestre milosrdnice gde je zadržan na lečenju. Istraga je u toku - stoji u saopštenju.

Podsetimo, Harald je dva sata pre zločina objavio na svom Fejsbuk nalogu da ga je ostavila Marija, ljubav njegovog života, zbog njegove bivše supruge, kao i da je ostao bez novca.

Otac ubijene dece stalno je objavljivao fotografije sa preslatkim mališanima na Fejsbuku, a među ostalim informacijama o sebi, na ovoj društvenoj mreži naveo je i da je razveden.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. septembar 2021 | 21:44

    Pa ako je sumnjao da je bioloski otac pa postoji DNK,ako i nisu njegova to nije smeo uraditi prema neduznoj deci,ona nisu kriva nizasta,uzasan horor ,to je zverski bez ikakvih osecanja prema slabusnoj i nemocnoj deci

  • Vodolijax

    26. septembar 2021 | 07:06

    Hrvatska policija bila u šoku ??????.........posle dece u Jasenovcu oni genetski ne mogu biti u šoku....

  • Zoki

    26. septembar 2021 | 00:55

    Kad svojima tako rade,sta sve Srbima nisu radeli....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA