Uhapšeni ljudi koji su pretili Stanivukoviću: Kod jednog pronađen i pištolj

Stanivuković je podneo prijavu protiv nepoznatog lica ili više njih da su mu u Viber grupi uputili više pretnji po život i telo

  • 5
Draško Stanivuković Foto: Nikola Tomić

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka jutros su, neposredno nakon primljene prijave od strane gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, identifikovali i lišili slobode D. Ð. i N. M. iz Banjaluke.

Oni se sumnjiče da su počinili krivično delo ugrožavanje bezbednosti, a kod D. Ð. pronađen je i oduzet pištolj, saopšteno je iz PU Banjaluka.

O celom događaju obavešteno je okružno javno tužilaštvo Banjaluka i u toku je kriminalistička obrada lica, prenose Nezavisne novine.

Stanivuković je podneo prijavu protiv nepoznatog lica ili više njih da su mu u Viber grupi uputili više pretnji po život i telo, što je kod njega izazvalo osećaj ugroženosti, navedeno je u saopštenju.

Stanivuković je sinoć dodan u jednu Viber grupu pod nazivom "UDBA neće pasti", gde se javio izvesni D. Ð., koji je postavio fotografiju s pištoljem uz poruku "Draško ubiću tee", preneo je prethodno portal Klix.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA