Beba iz Jajca stara svega 9 dana zaražena koronom: Testirana zbog jednog pozitivnog člana porodice

Majka i beba upućene su u bolnicu u Travniku

  • 3
Majka, beba, korona virus Foto-ilustracija: Pixabay

Beba iz Jajca stara svega 9 dana pozitivna je na korona virus, saopšteno je iz Opšte bolnice u ovom gradu, prenosi portal Jajce online.

Kako navode, odojče je testirano zbog jedne pozitivne osobe u porodici.

- Zbog pozitivne osobe na korona virus u porodici, brzim antigenskim testom testirala se majka bebe i test je bio pozitivan. Zbog zabrinutosti za bebu, javila se u našu ustanovu gde smo testirali odojče brzim antigenskim testom, koji je takođe bio pozitivan, pa su upućene u bolnicu Travnik - saopšteno je iz Opšte bolnice Jajce.

Iako se u poslednjih nekoliko dana broj aktivnih slučajeva zaraze korona virusom u Jajcu smanjio sa 49 na 27, u četvrtom talasu pandemije u ovom je gradu od posledica kovida 19 preminulo sedam osoba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    2. oktobar 2021 | 23:04

    na pcr test su banane koze papaje koka kola pozitivni sta vam je ljudi pa taj test je budalastina

  • Kristina

    2. oktobar 2021 | 22:57

    Dali je istina da nemozes da radis pcr test ako nemas nikakve simptome?Sta treba da cekas simptome,a sta ako je covek vec zarazen,nerazumem to uopste.Znam porodicu u kojoj osoba ima koronu,ima simptome,temperaturu i pozitivna je,ali njeni u kuci nemogu da urade pcr test jer nemaju simptome.Dali neko zna nesto o tome,u pitanju je delta soj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA