Nenada prozvali Med Meks i Divlji Neno: Napije se i sedne za volan, osuđivan više od 100 puta

Policajci su ga uočili kako, vozeći bez jedne ruke i sa samo dva prsta na drugoj ruci, svojim autom pravi saobraćajni prekršaj * Novca za plaćanje kazni nema, pa redovno završava u zatvoru

  • 2
Voznja, vozac, pivo, pijani vozac

Foto: Shutterstock

Nenad V. (52), kog su hrvatski mediji prozvali Bilogorski Med Meks i Divlji Neno, opet je pod uticajem alkohola bežao policiji i to punih šest kilometara, navodi mojportal.

U Ulici svetog Andrije u Čazmi, oko 60 kilometara istočno od Zagreba, juče oko 18.50, policajci su ga uočili kako, vozeći bez jedne ruke i sa samo dva prsta na drugoj ruci, svojim autom bjelovarskih oznaka pravi saobraćajni prekršaj.

Policajci su krenuli za njim s upaljenom rotacijom kako bi ga zaustavili. Međutim, on ne samo da nije hteo da se zaustavi, nego nije dopustio ni da ga preteknu, krivudajući sve vreme putem kroz Čazmu i kroz Suhaju. Na kraju se zaustavio pre ulaska u mesto Pobjenik.

- Utvrđeno je da je vozilom upravljao 52-godišnjak, koji je alko-testiran, nakon čega mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1,27 promila. Nadalje je utvrđeno da je upravljao vozilom za vreme dok mu je pravosnažnim rešenjem vozačka dozvola oduzeta zbog neodazivanja na vanredni zdravstveni pregled - kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj.

On je uhapšen i priveden u prostorije policije i smešten u posebnu prostoriju do privođenja, uz optužni predlog na nadležno Prekršajno odeljenje Opštinskog suda u Bjelovaru.

Nenad V. dosad je zbog saobraćajnih prekršaja osuđivan više od 100 puta. Novca za plaćanje kazni nema, pa redovno završava u zatvoru. Ali, čim izađe iz njega, opet sedne u svoj ili tuđi auto i nastavi po starom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DENI

    23. oktobar 2021 | 02:05

    Ovako nesto se moze mnogo puta desavat samo na divljem zapadu, u civiliziranim zemljama, sigurno ne.

  • Miki

    23. oktobar 2021 | 00:32

    5 godina zatvor pa nek vozi opet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA