≫ 

Banjaluka: Muškarac ukrao invalidu protezu, pa je bacio u smeće

Ranka R., koji je optužen za ovaj događaj, u Banjaluci smatraju najpoznatijim lopovom

  • 0
Ortopedska proteza za nogu Foto: Shutterstock

Podignuta je optužnica protiv muškarca iz Banjaluke, jer je jednom invalidu ukrao novac, kao i ortopedsku protezu, potvrdili su danas iz opštinskog suda u tom gradu.

Muškarac identifikovan kao Ranko R. (25) sada je optužen za razbojništvo nad čovekom u čiju je kuću početkom godine upao naoružan nožem i uz pretnje tražio novac.

Preplašeni čovek mu je predao novčanik u kojem je bilo oko 450 konvertibilnih maraka (oko 27.000 dinara), ali lopovu to nije bio dovoljno pa je žrtvi ukrao i ortopedsku protezu za nogu, zdravstvenu knjižicu, kao i mobilni telefon i potom pobegao.

Protezu je nakon upada u kuću, verovatno zaključivši da mu je bespotrebna, bacio u smeće, gde ju je policija i pronašla tokom uviđaja.

Kako prenose Nezavisne novine, osumnjičenog u Banjaluci smatraju najpoznatijim lopovom jer je u njegovom policijskom dosijeu do sada upisano više od stotinu krađa, nanošenja teških telesnih povreda i drugih krivičnih dela.

Najbizarnije krivično delo koje je počinio je krađa lutke iz izloga jednog butika.

Video: Ukrao medveda od dva i po metra i uništio praznike u Šapcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA