Drama u centru Šibenika: Urušila se kuća, deo objekta pao i na kafić

Vlasnik kuće koja se urušila rekao je da je već na putu prema centru grada i da će u dogovoru sa gradskim službama dalje postupati kako bude potrebno

  • 0
Hrvatska Zagreb vatrogasci Hrvatske Foto-ilustracija: Shutterstock

U centru Šibenika urušio se krov stare kuće, a na terenu su policija i vatrogasci.

U međuvremenu je i kuća u kojoj se nalazi kuća privremeno zatvorena iz sigurnosnih razloga.

- Dobili smo dojavu o urušavanju dela kuće u centru grada u 9.02 sati. Na terenu su vatrogasci i gradske službe. U trenutku urušavanja nije bilo nikoga u kući niti na ulici, a vatrogasci su uklonili i deo ruševina da ne smeta prolaznicima. U toku je detaljno ispitivanje konstrukcije kuće kako se još nešto ne bi urušilo - saopštili su za ŠibenikIN iz ŽC 112.

Deo konstrukcije kuće koja se urušila, pala je i na ugostiteljski objekat i tom prilikom uništen je deo objekta.

- Ne mogu da kažem da smo pretrpeli neko veliko oštećenje, jer taj deo stakla je samo malo napukao što ćemo mi danas tokom dana i da saniramo. Nastavljamo s radom normalno, nema nikakvih problema. Nismo očekivali da bi ovo moglo da se dogodi jer tu nije bilo nikakvih radova ni ničega, ali evo dogodilo se što se dogodilo i sva sreća da niko nije stradao i da je sve dobro prošlo - rekao je vlasnik ugostiteljskog objekta.

Vlasnik kuće koja se urušila i kojoj je ozbiljno narušena konstrukcija rekao je da je već na putu prema centru grada i da će u dogovoru sa gradskim službama dalje postupati kako bude potrebno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA