≫ 

Policija rasturila ilegalnu žurku u Zadru: "U klub se ulazilo bez nekih provera"

Utvrđen je 41 prekršaj iz Zakona o zaštiti građana od zaraznih bolesti, zbog nenošenja zaštitnih maski i dva prekršaja iz Zakona o ličnoj karti

  • 1
Engleska noćni klubovi ukidanje restrikcija Foto: Tanjug/AP

Policija u Zadru upala je u petak u ilegalni noćni klub na otvorenom "Secret party" koji se nalazio u naselju etno-kućica, pored Jadranskog puta, preneo je Zadarski.hr.

Akciju su zajedno sproveli zadarski policajci i Državni inspektorat, a kršenje mera su pronašli u pet ugostiteljskih objekata u Zadru i jednom na biogradskom području.

- Nadzorom nad objektom u Zadru utvrdili smo 41 prekršaj iz Zakona o zaštiti građana od zaraznih bolesti, zbog nenošenja zaštitnih maski, te dva prekršaja iz Zakona o ličnoj karti - kažu iz policije.

- Turistička inspekcija Državnog inspektorata u objektu je utvrdila neregistrovano obavljanje ugostiteljske delatnosti te je korisniku objekta, usmenim rešenjem na zapisnik zabranjeno obavljanje neregistrovane ugostiteljske delatnosti u predmetnom objektu, a rešenje je izvršeno pečaćenjem objekta - kazala je portparolka PU zadarske Ivana Grbin.

Osim upravnog postupka, biće pokrenut i prekršajni postupak protiv vlasnika i korisnika prostora, rekla je Grbin.

Kako saznaje Zadarski, ovaj klub je imao sve potrebno za dobro funkcionisanje pravog kluba: iskusne konobare, duge šankove pune raznog alkohola, kvalitetno ozvučenje, lajt šou, gostujuće didžejeve i jako, jako puno gostiju.

- U klub se ulazilo normalno, bez nekih provera ili pozivnica. Muzika je bila odlična, uglavnom strani i domaći hitovi, nisu se puštale cajke. Radilo se do ranih jutarnjih sati, ja bih uglavnom ostajao do nekih 4 sata ujutro. Zapravo, atmosfera je bila odlična. Pa celi je Zadar tamo bio - rekao je za Zadarski gost koji je bio na zabranjenoj zabavi.

Kroz smeh je priznao da je dobio kaznu za parkiranje dok je bio na ilegalnoj žurci.

- Ne znam zašto policija tad nije proveravala otkud svi ti automobili na tom prostoru, ali verovatno su ipak čekali pravi trenutak da upadnu - rekao je.

Video: U mrtvačnicama u Rumuniji mesta gotovo da nema: Na stotine ljudi dnevno umire od korone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta

    11. novembar 2021 | 06:30

    Ovakvi razuzdani bijedni sinovi i razulzrene kceri,praznoglavci,zarazom ubijaju svoje roditelje.Staljine vrati se da popunis sibir.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA