≫ 

Slavko ipak neće prodati konje: Njegove suze dirnule Hrvatsku, a onda je dobio jedan poziv

Dok je govorio kako će konje dati ispod cene jer ne može da ih hrani, Slavko se pred kamerama i rasplakao

  • 1
Slavko Budoš konji Hrvatska Printskrin: Facebook/HRT Vijesti

Slavko Budoš iz Markovca Našičkog, koji je pred kamerama HRT-a ispričao kako mora da proda konje jer više ne može da ih hrani, dirnuo je celu Hrvatsku, ali i region. Odmah nakon što su mediji preneli vest o 80-godišnjaku koji plače zbog konja, usledili su brojni pozivi porodici Budoš, a onda i jedan najvažniji.

- Javio se jedan gospodin iz Zagreba i osigurao nam godinu dana hrane za konje. Nećemo morati da ih prodamo. Bar dok ne nađemo pravog čoveka - rekla je za Index presrećna Slavkova supruga, Eržebet Budoš.

- Rekao nam je da ne smemo da prodamo takve konje - govori uzbuđena Eržebet, dok Slavko čisti ulicu kojom će im doći brojni novinari koji su se najavili.

- Ma znate šta, to nisu konji, to su ljudi, oni samo što ne govore - kaže supruga Eržebet.

Da podsetimo, HRT je objavio priču o 80-godišnjem Slavku Budošu iz Markovca Našičkog koji prodaje svoje konje jer više nema novca da ih prehrani.

Slavko Budoš konji Hrvatska Printskrin: Facebook/HRT Vijesti

Slavko je pre 10-ak godina poželeo i kupio konja iako nije nameravao da se bavi uzgojem, a sada ih ima 12, a uskoro i 14. Sve teže pronalazi novac da bi ih prehranio, a stigle su ga i godine. Pred kamerama se od tuge za svojim konjima i rasplakao.

Video: Skandal u Novom Sadu: Umesto srpske vijori se hrvatska zastava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA