Tragedija na auto-putu u Hrvatskoj: Putar pomagao nakon nesreće, mladić ga usmrtio autom

Radnik je bio na saobraćajnoj traci za zaustavljanje vozila i u jednom trenutku počeo je da prelazi kolovoz, a da se nije uverio da to može da uradi na siguran način

  • 0
Hrvatska policija, Croatian police Foto-ilustracija: Karl Thomas / allOver Photo / Profimedia

U tragičnoj nesreći na auto-putu A1 u subotu posle podne poginuo je 44-godišnji radnik hrvatskih auto-puteva, izvestila je u nedelju karlovačka policija.

Patrolna služba HAC-a došla je na taj deo auto-puta, između čvorova Ogulin i Bosiljevo II, zbog asistencije nakon saobraćajne nesreće do koje je ranije došlo.

Radnik, putar, bio je na saobraćajnoj traci za zaustavljanje vozila i u jednom trenutku počeo je da prelazi kolovoz, a da se nije uverio da to može da uradi na siguran način, prenosi 24sata.

U tom trenutku na njega je naleteo automobil austrijskih registracija kojim je upravljao 24-godišnji mladić.

U teškoj nesreći uz pešaka koji je smrtno stradao, lakše je povređena i 20-godišnja putnica iz automobila.

- Bilo je stvarno strašno, policija je bila svuda, a Hitna je taman kretala prema Zagrebu pod sirenama. Delovi su bili svuda, osetila se nasilnost nesreće - rekla je čitateljka portala.

- Jedan auto bio je na ogradi, drugi sa strane u totalnom kršu... Nadala sam se da niko nije poginuo - s knedlom u grlu ispričala je devojka koja se zatekla na mestu nesreće.

O celoj nesreći sledi izveštaj Županijskom državnom tužilaštvu u Karlovcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA