≫ 

Pucnjava u Zenici, ubijena žena: Sumnja se da je upucao bivši muž

- Za sada raspolažemo informacijama da je NN osoba upotrebom vatrenog oružja ubila žensku osobu čiji identitet još uvek nije poznat. Na mesto događaja je izašao i dežurni tužilac - rečeno je u operativnom centru

  • 0
Žena, žene, nasilje, ubistvo, zlostavljanje, pištolj, pesnica Foto - Ilustracija: Telegraf/Pixabay

U zeničkom naselju Babina Rijeka u poslepodnevnim satima došlo je do upotrebe vatrenog oružja u kojoj je ubijena jedna ženska osoba, piše Klix. Zenička policija traga za muškarcem koji je sa više hitaca ubio 36-godišnju Zeničanku H. S.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su kazali da je događaj prijavljen oko 16 sati i da su na mesto događaja upućene policijske patrole i Služba Hitne pomoći Zenica.

Kako navodi Klix nezvanična saznanja, Zeničanku H. S, je usmrtio bivši muž, a motivi još uvek nisu poznati. Meštani su kazali da je ubijena živela s drugim muškarcem i da je dvoje dece ostalo bez majke.

Zenička policija je na nogama od prijave događaja, raspoređena je širom grada, a na ulazima i izlazima iz grada nalaze se policijske patrole s dugim cevima.

Pristup zgradi gde se desilo ubistvo u potpunosti je blokiran, a u toku je uviđaj i prikupljanje dokaza s mesta događaja.

Video: Policija na ulicama Novog Pazara: U pucnjavi ranjena jedna osoba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA