U Rijeci osvanuli antivakserski plakati: "PCR testovi su kancerogeni, a vakcina uzrokuje smrt"

Nepoznate osobe zalepile su antivakserski plakat koji su nazvali upozorenjem za lekare, medicinske sestre te lokalne vlasti i štab

  • 10

Na autobuskoj stanici na Sušaku kod riječkoga KBC-a osvanuli su antivakserski plakati upućeni lekarima, medicinskim sestrama te lokalnim odbornicima.

U njima zasad nepoznate osobe upozoravaju na štetnost vakcina te apeluju na lokalne vlasti da ukinu obavezu nošenja maski.

- Upozorenje svim zdravstvenim radnicima, lekarima i medicinskim sestrama - "Samo sam izvršavao naredbe" ne smatra se pravnom odbranom - stoji u prvoj rečenici, iako nije jasno o kakvoj se odbrani i pred kim radi, prenosi Dnevnik.hr.

Nadalje sledi upozorenje koje kaže da će im biti suđeno, nakon čega se u tri tačke navode "naučne činjenice" o vakcini. A one tvrde kako je vakcina eksperimentalna, nema garancije o imunitetu i da "vakcina uzrokuje brojne nuspojave, čak i smrt".

Navodi se zatim "upozorenje odbornicima, gradonačelniku i lokalnom štabu" da imaju ovlašćenja za ukidanje obaveze nošenja maski, kao i ovlašćenja za ukidanje propisa o kovid potvrdama.

Slični plakati pojavili su se na više mesta i u Zaprešiću.

Iz riječke policije potvrđeno je za Dnevnik.hr da se prikupljaju svi podaci i sprovodi kriminalističko istraživanje. Komunalnoj firmi nadležnoj za održavanje javnih gradskih površina upućen je nalog za uklanjanje.

Video: Da li omikron virus preti Srbiji? Kisić-Tepavčević pojasnila o kakvom virusu se radi

(Telegraf.rs/Foto: Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    10. decembar 2021 | 11:33

    A ko moze da kaze da je drugacije? Nista se ne zna dragi moji,nista..

  • E

    10. decembar 2021 | 12:56

    👏👏👏

  • Prle

    10. decembar 2021 | 11:18

    Pa to je barem lako. Uhvatiti ih I kazniti za sirenje panike, neistine I lazi koja ugrozava ljudske zivote.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA