≫ 

Pucnjava u Lovačkom domu u Bosni: Jedna osoba ubijena iz lovačke puške, povređeno i dete

Ubistvo se dogodilo u mestu Delijaš, u bosanskoj opštini Trnovo

  • 0
Bosanska federalna policija, Bosna, Sarajevo Foto: Marko Jovanović

Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo je jutros u 03.30 sati primio dojavu da je u lovačkom domu "Bašci" u mestu Delijaš, opština Trnovo, došlo do upotrebe lovačkog vatrenog oružja i da ima povređenih lica, javlja portal Avaz.ba.

Na mesto događaja su odmah izašli policijski službenici i ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo čiji lekar je konstatovao smrt jednog lica.

Takođe, tom prilikom jedno lice je povređeno od dejstva vatrenog oružja i prevezeno na Klinički centar gde mu je ukazana lekarska pomoć, u stabilnom je zdravstvenom stanju i zadržan je na daljem lečenju.

Od krhotina stakla lakše telesne povrede zadobili su jedno lice i jedno dete i oni su nakon ukazane lekarske pomoći pušteni iz bolnice.

O svemu navedenom je upoznat dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo koji je izašao na mesto događaja i rukovodi uviđajem koji vrše policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, uz prisustvo ovlašćenih sudskih veštaka.

- Lice osumnjičeno za izvršenje krivičnog dela "Ubistvo" inicijala I.I. (68) lišeno je slobode od strane policijskih službenika Uprave policije MUP-a KS - rečeno je za iz policije.

Video: Muškarac pucao sebi u glavu iz lovačke puške kod vrtića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA