Hapšenje u Podgorici: Oteo čoveka da bi naterao njegovog brata da mu isplati 35.000 evra

Prilikom pretresa stana pronađena je i oduzeta ručna bomba, manja količina marihuane, dok su oduzeta vozila „BMW M5“ i „Porche Cayenne“, ističu u policiji

  • 0
Policija uklanja barikade na Cetinju, Crna Gora Foto: Nikola Tomić

Službenici Uprave policije su u Podgorici lišili slobode osumnjičenog za otmicu, kojem se na teret stavlja i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivih materija.

Slobode je lišen K.B. (29) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio navedeno delo na štetu A.G.

- Preduzimajući operativne mere i radnje službenici policije su došli do sumnje da K.B. u svojoj kući u naselju Konik sa još dva nepoznata lica drži mimo njegove volje oštećenog A.G. vršeći na taj način pritisak na njegovog brata da im isplati novac u iznosu od 35.000 evra - navodi se u saopštenju.

Policija je izvršila pretrese na tri lokacije i tom prilikom je u kući K.B. zatečeno oteti A.G. i osumnjičeni K.B. dok druga dva lica nisu zatečena.

- Pretresom stana pronađena je i oduzeta ručna bomba, manja količina marihuane, dok su oduzeta vozila „BMW M5“ i „Porche Cayenne“ - dodaje se u saopštenju.

O događaju je obavešten državni tužilac u osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se K.B. liši slobode.

Video: Dani koji su potresli Srbiju: Kuda je sve bežao Malčanski berberin sa svojom žrtvom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA