≫ 

Mostarci na Božić zavijeni u crno nakon požara u kome su stradale sestre: Ostalo je samo zgarište

Nesrećne sestre su, prema privim nalazima, stradale usled gušenja dimom

  • 0

Nakon strašnog požara koji je protekle noći zahvatio porodičnu kućnu u Mostaru, kada su nastradala i dve žene, grad zavijen je u crno.

Naime, juče, na Božić, dve sestre stradale su u vatrenoj stihiji, kada je gorela porodična kuća u Ulici Bariše Smoljana u Mostaru, nedaleko od mostarske katedrale.

Vatrogasna jedinica Mostar objavila je fotografije dela porodične kuće koja je u potpunosti izgoreo. U to vreme bila je u toku božićna ponoćna misa.

- Sinoć, na otkucaj kazaljki sata, umesto čestitanja Božića, Mostar je bio zavijen u crno. U 00.03 primili smo dojavu da gori porodična kuća gde su nažalost dve osobe izgubile život. Iskreno saučešće porodici i prijateljima – navodi se na stranici Vatrogasne jedinice Mostar.

Kako se i vidi na fotografijama sa Fejsbuk stranice PVP Mostar - vatrogasci, unutrašnjost kuće je potpuno izgorela. Ostali su samo obrisi stvari i zagrište. Plamen je progutao gotovo sve, a garež se vidi i sa spoljne strane kuće.

Podsećamo, nesrećne sestre su, prema privim nalazima, stradale usled gušenja dimom, a kako Avaz saznaje na licu mesta, jedna žena je do dolaska policije i ekipe Hitne pomoći davala znakove života. Iako su lekari na licu mesta pokušali reanimaciju, nažalost spasa joj nije bilo, a dežurni lekar je, takođe, mogao samo konstatovati smrt njene sestre, koja je dugi niz godina bila nepokretna.

Video: Požar u crkvi Svete Trojice u Letnjikovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA