≫ 

Prve fotografije drame u Baru: Muškarac preti eksplozivom sa ekserima, evakuisan deo ulice

Muškarac je prethodno na Youtube postavio snimak u kojem tvrdi da će sa sobom imati masku za suzavac i dim, pancir, pištolj s mecima, Molotovljeve koktele i dve improvizovane eksplozivne naprave sa ekserima na daljinski okidač

  • 5

Barska policija evakuisala je deo Ulice Maršala Tita u Baru, zbog pretnje jedne osobe da će aktivirati eksploziv, pišu "Vijesti". U toku su pregovori sa muškarcem.

"Vijestima" je iz Operativno-komunikacionog centra Uprave policije rečeno da je ta osoba prethodno poslovnicu jedne banke oblepila natpisom "Vratite novac koji ste ukrali od radnika Primorke".

Evakuisana je zgrada u kojoj se nalazi poslovnica i deo ulice.

Kako pišu Vijesti, muškarac koji se predstavio kao Edin B. prethodno je dostavio medijima snimak sa Jutjuba, u kojem je pozvao predsednika i potpredsednika Vlade, kao i predsednika Skupštine, da pomognu u rešavanju situacije sa bankom, tvrdeći da je radnicima naneta višemilionska šteta.

Muškarac na snimku pokazuje dio improvizovanih naprava za koje tvrdi da su eksplozivne.

- Banku ću držati pod kontrolom sve dok banka radnicima ne isplati pare koje je ukrala, sa zakonom pripadajućom kamatom za sve vreme koje su čekali. Sa sobom ću imati masku za suzavac i dim, pancir, pištolj s mecima, Molotovljeve koktele i dve improvizovane eksplozivne naprave na daljinski okidač. Na improvizovanim napravama biće kesice sa ekserima ukoliko dođe do eksplozije - naveo je on na snimku i demonstrirao kako naprava funkcioniše.

On je naveo i da je sin bivših radnika Primorke.

Muškarac je u snimku poručio da, ako bilo ko pošalje privatno obezbeđenje, vojsku ili policiju da "napadne radnike", da će biti odgovorni za "haos koji nastane".

Video: 2 eksplozivne naprave nađene u zgradi Intel-a u Zvečanu: Pokušaj zastrašivanja ili napada na Srbe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Narod

    28. decembar 2021 | 09:46

    Cutimo ko zaliveni na ovu situaciju, sve jasno. Moramo biti policajci, tuzioci, sudije...sistem je protiv nas.

  • Срб

    28. decembar 2021 | 10:00

    А у црној гори службени језик је енглески

  • Milan

    28. decembar 2021 | 10:59

    Siptarska posla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA