Žena (74) odbila pomoć lekara pa umrla sat vremena kasnije: Tragičan kraj nezgode kod Zadra

Iako je Hitna pomoć ubrzo ponovo došla, ženi više nije moglo da se pomogne

  • 0
vozač, vožnja, volan Foto: Freepik

Juče oko 10.00 sati u Ninskim Stanovima kod Zadra dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva vozila zadarskih registarskih oznaka, prenosi "Index.hr". 

- Prema rezultatima očevidaca, nesreća se dogodila kada je vozilo zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 82-godišnji vozač, prilikom preticanja udarilo u drugo vozilo koje je se kretalo u istom smeru i u tom trenutku započelo radnju skretanja. To vozilo je nakon sudara izletelo van puta i udarilo u zid - prenose hrvatski mediji.

Na mesto događaja je izašla Hitna medicinska pomoć, koja je 70-godišnjem vozaču i 74-godišnjoj putnici iz navedenog vozila pružila pomoć na mestu nesreće. Vozač je prevezen u OB Zadar, gde su mu konstatovane lakše telesne povrede dok je putnica nakon pregleda odbila dalju lekarsku pomoć i ostala na mestu nesreće, o čemu je sastavljena potrebna lekraska dokumentacija.

Oko 11 sati 74-godišnjoj putnici je pozlilo, pa je ponovo pozvana hitna medicinska pomoć, koja je uprkos pruženoj hitnoj medicinskoj pomoći preminula.

O saobraćajnoj nesreći izvešteno je tužilaštvo u Zadru, objavila je policija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA