Matejevi prijatelji vratili se iz Srbije u Hrvatsku, njegov otac otkrio na šta je upozoravao sina

Peti dan traje potraga za mladićem iz Splita

  • 7
Gotik, Potraga za nestalim mladićem iz Hrvatske Nenad Periš, Matej Periš Foto: Nikola Tomić, MUP RH

Prijatelji Mateja Periša napustili su sinoć Beograd i vratili su se prvo u Zagreb, gde će jedan od njih preuzeti Matejev automobil i s njime se te s još jednim automobilom vratiti u Split.

Naime, kako je rekao Matejev otac, Nenad Periš, koji je i dalje u Beogradu, mladići su došli kolima do Zagreba gde su iznajmili kombi i nastavili put za Beograd gde su planirali doček Nove godine.

I dalje traje intenzivna potraga za Splićaninom, a njegov otac je rekao za Jutarnji kako je i upozoravao Mateja da je Beograd, osim što je poznat kao grad dobrog provoda, grad u kojem bi ga mogle snaći i opasnosti ako uđe u loše društvo.

Međutim, Matej je ipak odlučio da ode na put. Koliko je ocu poznato, to mu je bio prvi put da je Novu godinu planirao da čeka u Beogradu.

Periš je rekao i da je sinoć bio na razgovoru u policiji i da joj veruje.

- Bio sam sinoć na razgovoru u policiji i apsolutno sam zadovoljan njihovim angažmanom i profesionalnim pristupom, a osetio sam u razgovoru s njima i jednu humanu notu. Kako su mi rekli u odnosu na informacije od juče preko dana nisu imali novih saznanja. Zna se da se u istrazi prate razni putevi i onda se neke informacije eliminišu - rekao je Nenad Periš za hrvatski portal 24sata.hr.

Video: Peti dan potrage za mladićem iz Splita koji je nestao u Beogradu: Telegraf na licu mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    4. januar 2022 | 11:57

    Sve te ptijatelje dobrooo ispitati....nesto to nestima

  • Sanja

    4. januar 2022 | 13:11

    Zašto su prijatelji čekali toliko dugo da prijave nestanak? Pa videli su da niko nije uzeo njegovu jaknu! Molim se svim Bogovima ovoga sveta da je dobro!!!

  • Suada

    4. januar 2022 | 19:53

    Samo da se pronadje ziv I zdrav,molim se bogu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA