≫ 

Crnogorski bezbednjak pretio policiji Srpske spaljivanjem na lomači

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović rekao je isnoć za Televiziju Vijesti da će MUP proeriti da li je u pitanju lažni profil, a ako se potvrdi autentičnost, biće pokrenut postupak

  • 8
Saslušanje Foto: Shutterstock

Inspektori Centra bezbednosti Podgorica saslušali su kolegu A.P. koji je, navodno, na društvenim mrežama pretio Srbima "paljenjem na lomači".

Na profilu "Princ od Titograda", na Tviteru, juče je objavljen uvredljiv i preteći komentar na račun pesme koju su pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske pevali tokom defilea u Banjaluci, a povodom obeležavanja Dana Republike.

U postu se uz psovku navodi da ih "treba spaliti na lomači".

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović rekao je isnoć za Televiziju Vijesti da će MUP proeriti da li je u pitanju lažni profil, a ako se potvrdi autentičnost, biće pokrenut postupak.

Sekulović je poručio i da MUP oštro osuđuje svaki vid šovinizma i govora mržnje i najavljuje da će u svim slučajevima postupati neselektivno.

- Nakon uzimanja izjave, spisi su dostavljeni Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, na ocenu i mišljenje - rečeno je Vijestima iz Uprave policije.

Video: Snimci talačke krize u Baru: Policija u pregovorima sa Edinom B.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ТРЕБИЊЕ ЛЕОТАР

    10. januar 2022 | 21:27

    ЖИВЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

  • DARKO 100%

    10. januar 2022 | 17:17

    Zamisli kad i pravoslaci osudjuju neustavni dan.

  • Miki

    10. januar 2022 | 17:19

    Znaju Crnogorci ako ne bude Bosne da nece biti ni Crne Gore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA