≫ 

Iz Albanije krenuo kamionom punim marihuane i hašiša ka Nemačkoj: Uhapšen sa pola tone droge

Crnogorski policajci su uhapsili P. Č. (38), državljanina Albanije, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

  • 3
Zaplena marihuane, zaplenjena marihuana, droga Foto: Tanjug/MUP Srbije

Na Graničnom prelazu Božaj crnogorski carinici i policajci zaplenili su oko pola tone marihuane i 20 kilograma hašiša.

Policijski službenici su uhapsili P. Č. (38) državljanina Albanije zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

- Koordinisanim aktivnostima službenika Uprave prihoda i carina i službenika Uprave policije, na graničnom prelazu Božaj u kamionu albanskih registarskih oznaka, među ostalom robom (suvim biljem) pronađena je biljna materija za koju se osnovano sumnja da se radi o opojnoj drogi skank - rekao je izvor Vijesti.

Isti sagovornik objašnjava da se kamion sa pošiljkom deklarisanom kao lekovito bilje, kretao iz pravca Albanije i trebalo je da nastavi rutu prema EU, tranzitirajući kroz Crnu Goru, sa krajnjom destinacijom Nemačka.

- Izvanrednom saradnjom i profesionalnim postupanjem službenika UP i UPC, još jedan pokušaj krijumčarenja narkotika je osujećen - navodi se u zajedničkom saopštenju Uprave prihoda i carina i Uprave policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA