≫ 

U Gacku izbodene dve osobe: Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnih dela

  • 0
Ubistvo nožem, nož, ubica, fantomka Foto ilustracija: Shutterstock

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje, danas su oko 9 časova uhapsili D.K. iz Gacka, zbog osnova sumnje da je počinio krivična dela ubistvo u pokušaju i  teška telesna povreda.

- Policijska stanica Gacko, danas oko 2.40 časova, iz Doma zdravlja Gacko prijavljeno je da su primljeni u Službu hitne medicinske pomoći dva lica sa povredama i da se radi o licima inicijala B. G. i Đ. G. obojica iz Gacka - piše u saopštenju PU Trebinje.

Operativnim radom i na osnovu prikupljenih znanja iz oblasti, policijski službenici Policijske stanice Gacko su saznali da se dogodio fizički sukob D.K. i  B.G. i Đ.G., i tom prilikom je  D.K. nanelo povrede nožem  B.G. i Đ.G.

- Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto hladno oružje (nož), kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih dela.  O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnih dela.

Video: Uznemirujuć video: Bivši muž razbio glavu pa nasrnuo na nju nožem, branile je druge gošće restorana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA