≫ 

Mrtav čovek danima u stanu u Zenici, neprijatni mirisi šire se zgradom: Niko nije nadležan da izmesti telo

Problem je što preminuli nema rodbinu, nema zapravo nikog pa je nastao problem oko preuzimanja tela, navode u policiji

  • 1
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

U zeničkom naselju Jalija juče je pronađeno telo 62-godišnjeg muškarca inicijala T.A., potvrđeno je iz zeničke policije, prenosi Avaz.ba

- Danas oko 11 sati naše ekipe su izašle na uviđaj. Na licu mesta bio je i mrtvozornik koji je konstatovao smrt. Reč je o prirodnoj smrti, dakle nema tragova nasilja - kažu iz policije.

Međutim, telo Zeničanina i dalje je u stanu, a stanari zgrade su zgroženi jer se celom zgradom širi neugodan miris. To su potvrdili i u policiji.

- Problem je što preminuli nema rodbinu, nema zapravo nikog pa je nastao problem oko preuzimanja tela. Međutim, MUP ZDK je sa ovim slučajem upoznao sve nadležne službe. Telo je još na licu mesta, a stan je zapečaćen - govore iz policije, piše Avaz.ba.

Na kraju su naveli kako su preduzeli sve što je u njihovoj nadležnosti, kao da i oni imaju problem tamo gde ne bi smeo biti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • haj

    30. januar 2022 | 10:17

    imali ime taj a ne skračeno recite ime i prezimi ne glupiraj te se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA