≫ 

Nestala tinejdžerka Lucija iz Doma za nezbrinutu decu: Njene suze pre 5 godina rasplakale Hrvatsku

Devojčica je na sebi imala farmerice i kaput, visoka je 164 centimetra, a poslednji put je viđena 30. januara

  • 1
Lucija Krstić Foto: nestali.gov.hr

Tinejdžerki Luciji Krstić (15) iz Sinja u nedelju popodne gubi se svaki trag. Devojčica je, kako piše Jutarnji.hr, nestala sa adrese boravišta splitskog Doma za nezbrinutu decu u Kaštel Lukšiću.

U vreme nestanka, prema evidencijama policije koja za njom intenzivno traga, imala je farmerice i kaput.

- Ako imate informacije o ovoj osobi molimo vas da obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete da dostavite i putem mejl adrese nestali@nestali.hr" - poručuju iz MUP-a.

Lucija Krstić Foto: nestali.gov.hr

Inače, reč je o devojčici čije su suze pre pet godina ganule, a potom i ujedinile Hrvatsku. Bilo je to u oktobru 2016. kada je animatorka u sinjskoj igraonici na jednoj rođendanskoj proslavi uočila devojčicu bez čarapa.

Ispostavilo se da je to bila tada desetogodišnja Lucija kojoj su oberučke odmah pomogle vlasnica igraonice i animatorka. Ubrzo se zahuktala lavina dobrote jer je priča o siromašnoj devojčici bez čarapa dospela u medije pa je pomoć pristigla sa svih strana.

Video: U Srbiji dnevno nestane bar jedna, tražimo više od 10.000: Danas je Međunarodni dan nestalih osoba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Markic

    31. januar 2022 | 22:08

    Lepo ste joj pomogli,smestili u dom,umesto da je neko usvojio. Muka mi je od fake dobrotvora koji to koriste za licnu promociju. Eto za tih 5 godina u domu,sigurno je pocela pusi,pije,drogira se,mozda je silovana. Upropastili ste dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA