≫ 

Osumnjičeni sa oružanu pljačku radnje se obesio u pritvoru: Samoubistvo u KPZ Mostar

A. J., kojem je juče određen pritvor, sam je boravio u pritvorskoj prostoriji, radi izolacije i drugih nužnih procedura, a njegovo beživotno telo pronađeno je sinoć u 21 sat prillikom raporta

  • 1
Zatvor, ćelija, rešetke, zatvorenik Foto ilustracija: Shutterstock

A. J. (43) sinoć je počinio samoubistvo u pritvorskoj jedinici Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar, potvrđeno je za Avaz.

Kako je rečeno, A. J. je počinio samoubistvo vešanjem.

Budući da mu je juče određen pritvor, on je sam boravio u pritvorskoj prostoriji, radi izolacije i drugih nužnih procedura, a njegovo beživotno telo pronađeno je sinoć u 21 sat prillikom raporta.

Iako mu je odmah pružena lekarska pomoć i alarmirana i ekipa Hitne pomoći, nažalost, lekar je samo mogao da konstatuje smrt.

A. J. je određen pritvor nakon što je u subotu uveče u 21.10 sati maskiran i naoružan nožem upao u prodavnicu meštovite robe u mostarskom naselju Bejrut i uz pretnju oružjem od radnice zatražio novac. Kako je policija tada saopštila, prodavačica je u tom trenutku pokušala da mu skine masku, nakon čega ju je on posekao nožem po ruci. U objektu se zatekao vlasnik radnje, te su njih dvoje uspeli da ga savladaju i zadrže do dolaska policije.

Video: Mika je iz zatvora hteo da režira na Pinku i Hepiju da je on žrtva: Advokat Milene Radulović otkriva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA