≫ 

Pronađeno telo kod Splita, uhapšen muškarac: Obojica se vodili kao nestali, sumnja se na ubistvo

Policija je odmah po prijavi nestanka pokrenula potragu za obojicom muškaraca

  • 0
Markov trg, hrvatska policija Foto: Tanjug/AP

Telo muškarca pronađeno je od strane splitske policije na području Malačke na Kozjaku iznad Kaštel Starog. Sumnja se da je reč o ubistvu, a jedan muškarac je uhapšen.

Nestanak dvojice muškaraca prijavljene je u petak tokom dana, a poslednji put su viđeni zajedno 3. februara na području grada Splita, piše Večernji list.

Policija je odmah po prijavi nestanka pokrenula potragu za obojicom muškaraca. Juče tokom dana pronađeno je vozilo jednog od nestalih muškaraca.

- Juče tokom dana prijavljen je nestanak dvojice muškaracva koji su poslednji put viđeni zajedno 3. februara na području grada Splita. Odmah po primljenimp rijavama nestanka pokrenuto je intenzivno traganje za njima. Juče tokom dana pronađeno je privatno vozilo koje koristi jedan od njih. Jedan od muškaraca za kojima smo danas tragali je pronađen, nalazi se u službenim prostorijama i nad njim je u toku kriminalističko istraživanje. Oko 18.30 na pofdručju Malačke, policijski službenici pronašli su telo muške osobe. U ovom događaju utvršeni su elementi krivičnog dela - rekli su iz splitske policije.

Video: Telo nestale devojčice pronađeno u dvorištu komšije, uhapšeni majka i njen dečko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA