Telo žene pronađeno na Korčuli: Sin ubio majku, pa pravio haos po ulici?

Hrvatski mediji pišu, pozivajući se na pouzdane izvore, da je ubistvo počinila osoba koja je "navodno sklona alkoholu i narkoticima" i da je reč o 34-godišnjem Velolučaninu a da je žrtva njegova majka

  • 0
Hrvatska, višestruko ubistvo, Igor Nađ ubijene Maja Josipa Tojagić Foto: Tanjug/FaH/ Damir Sencar

Na Korčuli je jutros oko 9.15 časova, u porodičnoj kući u Veloj Luci pronađeno beživotno telo ženske osobe na kojem se nalaze povrede koje upućuju na nasilnu smrt, piše Dubrovački vjesnik.

Policija ističe da je "osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem porodično povezana sa žrtvom i da je uhapšena i pod policijskim je nadzorom" te da je na mestu događaja u toku uviđaj.

Naveli su kako će više detalja o ovom događaju biti poznato nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja.

Međutim, hrvatski mediji pišu, pozivajući se na pouzdane izvore, da je ubistvo počinila osoba koja je "navodno sklona alkoholu i narkoticima" i da je reč o 34-godišnjem Velolučaninu a da je žrtva njegova majka, sredovečna državljanka Brazila, odavno nastanjena u Veloj Luci.

Meštani za medije tvrde da je ubistvo počinjeno britvom, ali do okončanja uviđaja niko nije mogao da potvrdi niti opovrgne počinjenje zločina i bili koji dodatni detalj.

Izvori ističu da se ubica nakon počinjenog zločina kretao po mestu gde se čak fizički sukobio s jednim meštaninom, navodno vlasnikom ugostiteljskog objekta.

Pozvana je policija, a tada se otkrilo i nasilno ubistvo.

Video: Saslušana maloletnica koja je nagovorila dečka da joj pobije porodicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA