≫ 

Bivši učesnik rijalitija u Srbiji "poršeom" pokosio dete nasred pešačkog: Ima debeo dosije

Dečak se trenutno nalazi na Kliničkom centru urgentne medicine gde mu se lekari bore za život

  • 4
Benjamin Spahović Foto: Facebook/Benjamin Spahović

U Sarajevu je večeras došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređen dečak, a vozač koji je izazvao nesreću je kontroverzni rijaliti učesnik Benjamin Spahović, preneo je Klix.ba.

Iz operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su Portalu Klix potvrdili da je u ulici Hamdije Kreševljakovića došlo do nesreće večeras oko 21 sat, a tom prilikom je teško povređen pešak.

Reč je o dečaku koji je 2005. godište, a trenutno se nalazi na Kliničkom centru urgentne medicine gde mu se lekari bore za život. Dečak je intubiran i ima povrede glave, odnosno veliki hematom na mozgu i unutrašnje krvarenje.

Benjamin Spahović je nekadašnji MMA borac, poznat i po učešću u rijalitiju Parovi. Inače, Spahović je od ranije dobro poznat sarajevskoj policiji.

Video: Policajac u Sarajevu ošamario nedužnog mladića: Nasilje nad radnikom, jedan udara, drugi gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ooo

    12. februar 2022 | 09:49

    Vezati ga i držati u samici u mraku doživotno

  • Vesna G

    12. februar 2022 | 07:34

    Sodoma i Gomora reality.daju se verovatno u vreme kada i danasnja deca su budna i gledaju .Jel to obrazovni proglam jel treba davoni budu uzori deci omladini kriminalci prostitutke uzas.I onda se cude moji proznanici (prijatelji razumeju i shvataju) sto ja u 21 veku nemam televiziju niti placam kablovsku

  • Igor

    12. februar 2022 | 21:40

    Treba sada živeti sa tim ili da si ubio nekoga ili da će te te taj koga si za malo ubio prezirati do kraja života, ti si smeće ovog društva!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA