≫ 

Dečak kog je poršeom udario bivši učesnik rijalitija se bori za život: Spahović sproveden u tužilaštvo

Spahović se tereti za krivična dela "teška krivična dela protiv sigurnosti javnog saobraćaja" i "ugrožavanje javnog saobraćaja"

  • 0

Benjamin Spahović, koji se tereti da je sinoć na Drveniji u Sarajevu vozeći "porše" udario 16-godišnjeg dečaka, sproveden je danas u prostorije Tužilaštva Kantona Sarajevo nakon kriminalističke obrade u MUP Kantona Sarajevo.

Sinoć oko 21 čas u ulici Hamdije Kreševljakovića došlo do nesreće, prilikom čega je na pešačkom prelazu udaren dečak.

Reč je o dečaku koji je 2005. godište, a trenutno se nalazi na Kliničkom centru urgentne medicine gde mu se lekari bore za život. Dečak je intubiran i ima povrede glave, odnosno veliki hematom na mozgu i unutrašnje krvarenje, piše Klix.ba.

Benjamin Spahović je od ranije dobro poznat sarajevskoj policiji, a široj javnosti po učešću u srpskom rijalitiju.

Iz MUP Kantona Sarajevo ranije danas je saopšteno da je Spahović alkotestiran i podvrgnut i testu na prisustvo narkotika.

- Nije utvrđeno prisustvo alkohola i narkotika kod vozača. Po naredbi dežurnog tužioca od osumnjičeng je uzeta i krv i urin zbog analize i potrebnih veštačenja - rečeno iz policije.

Spahović se tereti za krivična dela "teška krivična dela protiv sigurnosti javnog saobraćaja" i "ugrožavanje javnog saobraćaja".

Veštaci će utvrditi kojom brzinom je vozio kada je udario pešaka na pešakom prelazu, da li je preticao trolejbus te da li je eventualno prošao kroz crveno i ostale detalje nesreće.

Video: Policajac u Sarajevu ošamario nedužnog mladića: Nasilje nad radnikom, jedan udara, drugi gledaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA