≫ 

Utvrđen indentitet supružnika nađenih mrtvih u Posušju: Sumnja se na ubistvo i samoubistvo

M. K. i njegova supruga A. K. živeli su sami u selu Vir, nakon što im je preminuo sin jedinac, inače osoba sa invaliditetom

  • 0
Selo Vir Posušje Bosna Foto: Shutterstock

Tela dvoje supružnika pronađena su jutros u porodičnoj kući u zaseoku Koštre u mestu Vir kod Posušja u Bosni i Hercegovini, a kako piše Avaz, utvrđen je njihov identitet.

Reč je o M. K. (84) i A. K. (75), koji su sami živeli, nakon što im je sin jedinac, inače osoba sa invaliditetom, umro pre nekoliko godina.

Njihove komšije, ali i stanovnici Posušja koji su ih poznavali, u šoku su zbog ove tragedije.

Kako su ispričali meštani Vira, za ovaj događaj se saznalo nakon što jednoj komšinici nisu odgovarali na telefonske pozive.

Ona je jutros pre osam sati otišla do njihove kuće, koja je bila zaključana i počela da ih doziva. Ubrzo je shvatila da nešto nije u redu, pa je alarmirala druge komšije koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Nažalost, dežurna ekipa Hitne pomoći je samo mogla da konstatuje smrt.

Kako je došlo do smrti, pokazaće naložena obdukcija.

Suprug bio mašinski inženjer

Istraga, za sada, ide u smeru da je, najverovatnije, reč o ubistvu i samoubistvu.

Takođe, meštani su ispričali da je ovaj bračni par do rata živeo u Sarajevu te da je pronađeni muškarac M. K. bio mašinski inženjer koji je radio u poznatim sarajevskim kompanijama.

Video: Uhapšen muškarac koji se sumnjiči da je ubio brata čekićem u glavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA