≫ 

Spahoviću, koji je "poršeom" pokosio sina Danisa Tanovića, produžen pritvor za dva meseca

Nesreća u kojoj je dečak zadobio teške i po život opasne povrede, dogodila se u 11. februara

  • 0
Benjamin Spahović Foto: ATA Images

Benjamin Spahović, koji je pre mesec na Drveniji u Sarajevu svojim "poršeom" udario 17-godišnjeg Orhana Tanovića, sina oskarovca Danisa Tanovića, biće u pritvoru i naredna dva meseca.

Ovu odluku je na predlog sarajevskog Tužilaštva doneo Opštinski sud u Sarajevu, piše Avaz.

Nesreća se, podsetimo, desila 11. februara ove godine, a dečak je tom prilikom zadobio teške i po život opasne povrede, zbog čega je smešten u KCUS.

Uviđaj na mestu nesreće trajao je više od tri sata, a veštačenjem je utvrđeno da se Spahović ulicom Hamdije Kreševljakovića kretao nedozvoljenom brzinom od 70 kilometara na sat.

- Dozvoljena brzina je 50 kilometara na sat, a u tom delu ulice primerena je brzina od 40 kilometara na sat. Zbog blizine semafora te autobuske i trolejbuske stanice potrebno je voziti čak i manjom brzinom jer se u svakom momentu na kolovozu mogu da se pojave pešaci - kazao nam je izvor blizak istrazi.

Produženje je predloženo zbog zbog opasnosti da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoke, da prikrije dokaze, ali i zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Video: Porše pokupio 5 automobila, delovi kola svuda po putu: Lančani sudar u centru Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA