Nezapamćen slučaj porodičnog nasilja kod Prijedora: Majku bacio sa terase, ćerku davio i vređao

Prema optužnici, on je 31. jula 2018. godine oko 18 časova pijan na terasi porodično kuće napao oca i majku

  • 3
Policija, republika srpska, BIH Bosna, Bosanska policija,  Bosnian,police Republic Srpska Foto-ilustracija: Alamy/Profimedia

Protiv nasilnika L. S. iz Prijedora podignuta je optužnica zbog sumnje da je majku bacio sa terase kuće, oca više puta istukao, a zatim vređao i davio svoju ćerku.

Optužnicu protiv njega podiglo je Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru, a potvrdio ju je Osnovni sud u tom gradu.

Prema optužnici, on je 31. jula 2018. godine oko 18 časova pijan na terasi porodično kuće napao oca i majku.

- On je bio u alkoholisanom stanju sa 1,36 g/kg alkohola u krvi. Nasilnik je prvo napao svoju majku, govoreći joj da će je "ubiti i pretući jer se svađa sa Radom". Potom je prišao majci i fizički je napao tako što je uhvatio za ruke, odvukao do ograde terase te je bacio preko ograde - navedeno je u optužnici, prenosi Srpska info.

Nakon toga, njegov otac je prišao suprugi i podigao je sa zemlje i pomogao joj da se popne na terasu. Potom ju je spustio na kauč koji se nalazi na terasi. Tada dolazi do svađe između oca i sina.

- L. S. je potom napao oca i zadao mu više udaraca po glavi i telu, a potom ga odvukao u kuću, da bi se ponovo vratio do majke. On ju je oborio sa kreveta na pod, uhvatio za glavu i njom više puta udario od beton terase - precizirano je u optužnici.

Od udaraca nesrećna žena je izgubila svest, a on ju je zatim uneo u kuću i spustio na kauč nakon čega je otišao.

To je dovelo do povrede njihovog fizičkog i psihičkog integriteta, otac nasilnika je zadobio telesne povrede u vidu ogrebotina manjih dimenzija na desnoj podlaktici i nagnječne rane u levom temenom predelu glave, dok je majka zadobila povrede u vidu otoka i krvnih podliva na levoj polovini lica, krvnih podliva u okolini levog oka, nagnječne rane na levoj strani gornje usne.

Potom je 21. oktobra iste godine pijan sa 1,59 g/kg alkohola u krvi napao svoju ćerku.

- On ju prvo vređao i pretio govoreći joj "ku*vo jedna, ja ću te ubiti" nakon čega je sa stola uzeo njenu torbicu i bacio je na pod. Zatim je nakon što je ona ustala, fizički napao na način da je zatvorenom pesnicom dva puta udario u predelu grudi i leđa, a nakon što je otišla do sudopere, prišao joj i uhvatio je jednom rukom za vrat, prislonio uz zid i počeo daviti - piše u optužnici.

Njegova ćerka tada uz pomoć drugarice uspeva da ga izgura iz kuhinje u verandu, pri čemu je on nastavio da je vređa.

- Ponovo fizički nasrće na ćerku, koja u nameri da se odbrani uzima stolicu i njom udara oca u predelu leđa, nakon čega on odlazi. Devojka je tom prilikom zadobila telesne povrede u vidu crvenila u predelu gornjeg dela grudnog koša i vrata, bolnih pokreta u predelu levog ramena i dve veće ogrebotine u predelu levog ramena i središnjeg dela leđa - precizirano je u optužnici.

U optužnici se navodi i da je L. S. u vremenskom periodu od 12-14. decembra 2018. godine napao oca.

On ga je prvo verbalno vređao, a zatim i fizički napao tako što ga je više puta udario pesnicama po telu. Nesrećni čovek zadobio je telesne povrede u vidu otoka i krvnih podliva u predelu desne nadlaktice, lakta i podlaktice.

Video: Pronađena olupina nestalog aviona kod Prijedora, poginula oba člana posade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svevid

    16. mart 2022 | 14:48

    Kad već nema smrtne kazne, zatvoriti ovo smeće doživotno!!!

  • Zoro osvetnik

    16. mart 2022 | 16:04

    Jadan je i umobolan čovek koji ne poštuje svoje roditelje i ne voli svoju decu...Ovoga nesrećnika Bog je već kaznio,uzevši mu pamet..

  • Zoro osvetnik

    16. mart 2022 | 16:02

    Alkohol je opasan isto koliko i najjače droge...Potpuno menja čoveka..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA