≫ 

Uhapšen razbojnik u Hrvatskoj: Opljačkao kockarnicu, prodavnicu i menjačnicu

Policijska uprava primorsko-goranska izvestila je da je sav ukradeni novac potrošio u automat-klubovima na igre na sreću

  • 0
Hrvatska Zagreb Harald Kopitz otac ubio troje dece Foto:Tanjug/HINA/Admir Buljubašić

Zbog sumnje da je počinio dva razbojništva, krađu i da je nasilno boravio u tuđem apartmanu i kući, počinivši štetu od oko 286 hiljada kuna, 30-godišnjak iz Novog Vinodolskog zadržan je u petak u istražnom zatvoru u Rijeci, javlja Hina, a prenosi Indeks.

Uhapšen je 16. marta na autoputu između Zagreba i Karlovca na osnovu poternice raspisane za njim te priveden na kriminalističko istraživanje. Županijsko državno tužilaštvo u Rijeci u petak, nakon ispitivanja osumnjičenog, predložilo je sudiji istrage Županijskog suda u Rijeci da se on zadrži u istražnom zatvoru, a on je to prihvatio, javlja Hina, a prenosi Indeks.

Opljačkao kockarnicu i prodavnicu

Tereti se da je 14. januara u Novom Vinodolskom uz pretnju pištoljem radnici u automat-klubu ukrao oko 18 hiljada kuna. Potom je 21. januara u menjačnici u Novom Vinodolskom na isti način zahtevao da mu radnica da sav novac iz sefa. U strahu za vlastiti život ona mu je predala 133 hiljade kuna i 17.560 eura.

Takođe, sumnjiči se da je 17. januara iz jedne prodavnice u tom gradu ukrao dve kutije cigareta i blagajnički depozit u vrednosti 3500 kuna.

Od sredine januara do sredine februara ove godine 30-godišnjak je boravio u privatnom apartmanu u Novom Vinodolskom, u koji je provalio, a isto je učinio i u avgustu prošle godine u jednoj kući, saopštilo je Županijsko državno tužilaštvo u Rijeci. Policijska uprava primorsko-goranska izvestila je da je sav ukradeni novac potrošio u automat-klubovima na igre na sreću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA