≫ 

"Prsten se mora spasiti": Spasioci Gorske službe Sarajeva "začinili" prosidbu

Nesvakidašnja prosidba na Bjelašnici

  • 0
Skijanje, zima, skijaliste Foto: Pixabay

Gorska služba spašavanja Sarajevo na zvaničnom Fejsbuk profilu objavila je snimak nesvakidašnje prosidbe na Bjelašnici kojoj su i sami doprineli.

Mladić je odglumio tešku povredu tokom skijanja, a članovi GSS-a su pristigli "upomoć" zajedno s devojkom.

"Nesvakidašnja situacija za naše spasioce za vreme Sabah Ski događaja... ali prsten se morao spasiti!", napisali su u opisu snimka koji prikazuje trenutak prosidbe.

Mladić je u ovaj kreativan poduhvat uključio i članove GSS-a koji su imali zadatak da uvere devojku kako je njen partner teško povređen pri padu, prenosi Klix.

Međutim, kad su stigli do njega mladić je kleknuo i izvadio prsten.

"Čestitamo budućim mladencima! Bilo nam je zadovoljstvo pružiti svoju pomoć i u ovakvoj situaciji", napisali su iz GSS-a na Fejsbuku.

Mladić i devojka bili su učesnici jutrošnjeg Sabah ski događaja na Bjelašnici koji nudi jedinstveno iskustvo ranojutarnjeg skijanja i čekanja izlaska sunca na vrhu planine. Organizatori su Sabah ski okarakterisali kao "događaj sezone", a nesvakidašnja prosidba zasigurno ga je dodatno obeležila.

I dok su neki u komentarima čestitali, drugi su se čudili kako je nekome palo na pamet da iz ovog razloga "digne na noge" službu spasavanja.

Video: Ultra brza akciju spasavanja povređenog skijaša na Kopaoniku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA