≫ 

Pokušala da ubije ćerku (2), pa lažno okrivila supruga: Određen pritvor majci iz Hrvatske

Stanovnici Kozarevca, mesta nedaleko od Đurđevca, još su u šoku nakon saznanja da je njihova sugrađanka N.A. (31) pokušala da ubije svoju dvogodišnju ćerkicu

  • 0
Hapšenje, žena devojka, lisice na rukama Foto: Shutterstock

Žena koja je prošle sedmice u podravskom mestu Kozarevac pokušala da usmrti dvogodišnju ćerku i za to optužila supruga zadržana je u istražnom zatvoru kako ne bi uticala na svedoke ili ponovila delo, saopštilo je u ponedeljak varaždinsko Županijsko državno tužilaštvo, prenosi Index.

Tužilaštvo je nakon ispitivanja i pokretanja istrage saopštilo da je okrivljena 31-godišnjakinja 16. marka u vikendici na području Koprivničko-križevačke županije preduzela radnje u cilju da usmrti svoju ćerku rođenu 2020. godine, ali je od toga odustala pre nastupanja posledica za dete.

Majku sumnjiče i da je nakon toga u policijskoj stanici neistinito prijavila krivično delo.

Lažno okrivila supruga

Istražni sudija Županijskog suda u Varaždinu usvojila je predlog državnog tužioca i odredila joj istražni zatvor zbog opasnosti od nedopuštenog uticaja na svedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja krivičnog dela.

Stanovnici Kozarevca, mesta nedaleko od Đurđevca, još su u šoku nakon saznanja da je njihova sugrađanka N.A. (31) pokušala da ubije svoju dvogodišnju ćerkicu.

Koprivničko-križevačka policija u petak je saopštila da je pritvorila osumnjičenu za koju su kriminalističkim istraživanjem utvrdili da je prošle srede pokušala da ubije svoje dete, a za to je prvo lažno okrivila supruga, oca deteta.

Svemu prethodila bračna svađa

Iako meštani nerado govore o ovom događaju, saznaje se da je svemu prethodila bračna svađa, jer joj je suprug navodno dao do znanja da namerava da se razvede na šta je ona njihovu devojčicu bacila na pod.

Potom ju je povređenu odvela u bolnicu slagavši da je dete povredio suprug kojeg je policija potom i uhapsila. Međutim, na kraju je priznala istinu nakon čega je suprug pušten iz pritvora, a ona zadržana.

Tokom bračne svađe, kažu meštani, u vikendici je došlo i do požara, za koji se pretpostavlja da ga je takođe izazvala osumnjičena. Devojčica je nekoliko dana bila na lečenju u bolnici u Zagrebu, ali je puštena kući i nastaviće da živi sa ocem.

Video: Ćerka ubila majku u Bečeju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA