≫ 

Vozio "mrtav pijan" i bez vozačke dozvole, osuđen na 15 dana zatvora

Iz policije su saopštili da su oko 17 sati zaustavili automobil i utvrdili da je 39-godišnji vozač u alkoholisanom stanju i da nema vozačku dozvolu

  • 0
Hrvatska policija, Croatian police Foto-ilustracija: Karl Thomas / allOver Photo / Profimedia

Zatvorom od 15 dana kaznio je prekršajni sud u Hrvatskoj 39-godišnjeg "povratnika" koji je saobraćajne prekršaje nastavio da pravi i prekjuče, kada je vidno pijan, sa 2,12 promila alkohola u krvi i bez dozvole, koja mu je oduzeta, vozio širim sinjskim područjem, navodi Hina, prenosi Index.

Iz policije su saopštili da su oko 17 sati u mestu Glavice zaustavili automobil i utvrdili da je 39-godišnji vozač u alkoholisanom stanju i da nema vozačku dozvolu.

Isključen je iz saobraćaja i u policijskoj stanici zadržan do otrežnjenja i uz optužni predlog zbog kršenja Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima priveden prekršajnom sudu.

Zbog sumnje da će i dalje nastaviti to da čini, a s obzirom na to da je evidentiran kao povratnik u vršenju najtežih saobraćajnih prekršaja, sud mu je odredio zadržavanje u zatvoru od 15 dana.

Video: Mrtav pijan odlučio da ukrade autobus i bahati se po ulicama: Policija je morala da puca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA