≫ 

Prekinut lanac krijumčarenja oružja u Hrvatskoj: Uhapšeno više osoba

Hrvatska policija je uhapsila ukupno četiri osobe starosti 51, 35, 42 i 54 godine

  • 0
Zajedničkom akcijom hrvatske i francuske policije razotkriveno krijumčarenje oružja namijenjenog Francuskoj Foto: Policijska uprava dubrovacko-neretvanska RH

Hrvatska policija je u zajedničkoj akciji sa francuskim kolegama uhapsila četiri osobe, čime je prekinut lanac krijumčarenja oružja iz Bosne i Hercegovine preko Hrvatske u Francusku, saopštila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Kriminalističkom istragom dve zemlje sprovedenom od septembra 2021. do marta 2022. godine razotkrivena je kriminalna grupa, a uhapšeno je više osoba iz Hrvatske i Francuske, među kojima su organizatori krijumčarenja i njihovi pomagači.

Zajedničkom akcijom hrvatske i francuske policije razotkriveno krijumčarenje oružja namijenjenog Francuskoj Foto: Policijska uprava dubrovacko-neretvanska RH

Hrvatska policija je uhapsila ukupno četiri osobe starosti 51, 35, 42 i 54 godine i tom prilikom je zaplenjeno pet automatskih puški, 12 ručnih bombi, pet okvira za automatsku pušku, tri kutije municije kalibra 7,62 mm i 75 detonatorskih kapisla, naveli su iz PU Dubrovačko-neretvanske.

Video: U kući u Ritopeku pronađeni novi dokazi protiv klana Belivuk - Miljković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA