≫ 

Potraga za naoružanim ubicom kod Širokog Brijega: Ubio čoveka u kući i nestao, policija poziva na oprez

Jedna osoba ubijena je u sinoć u mestu Kočerin kod Širokog Brijega

  • 0
Bosanska federalna policija, Bosna, Sarajevo Foto: Marko Jovanović

Policija traga za osobom osumnjičenom za ubistvo Z. B. (58) u mestu Kočerin kod Širokog Brijega.

Juče u 23.40 časova PU Široki Brijeg dobila je prijavu da se u porodičnoj kući T. K. (46), u mestu Kočerin, dogodila pucnjava iz vatrenog oružja.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na mesto događaja izišli su policijski službenici i utvrdili da je u porodičnoj kući T. K. (46) izvršeno krivično delo ubistvo, a žrtva je Z. B. (58) iz mesta Broćanac, općina Posušje, saopšteno je iz policije.

Prema do sada prikupljenim saznanjima sa izvršenjem dela dovodi se u vezu T. K. (46), u čijoj kući se ubistvo i dogodilo.

- Policijski službenici osigurali su šire mesto događaja izvršili su pretragu kuće i pratećih objekata u potrazi za osumnjičenim, ali prilikom pretrage on nije pronađen – navedno je iz MUP-a HNK.

Uviđaj su izvršili dežurni kantonalni tužilac i policijski službenici Odseka kriminalističke policije PU Široki Brijeg.

Telo Z. B (58) pregledao je doktor Doma zdravlja Široki Brijeg koji je konstatovao smrt nakon čega je telo Z. B. (58) prevezeno u Gradsku mrtvačnicu Mostar gde će se, po nalogu tužilaštva, izvršiti obdukcija.

Osumnjičeni T. K. (46) nalazi se u bekstvu i za njim se traga, a u pretragu terena uključeni su i policijski službenici Specijalne policije.

Policija je građane upozorila da je osumnjičeni naoružan i opasan i da, ukoliko ga primete, da mu se ne približavaju nego da odmah nazovu interventni policijski broj 122.

Video: Brat ubice ide na uviđaj: Zaječar nem posle zločina od prošle noći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA