≫ 

"Potop" nakon nezgode u centru Zagreba: Automobilom se zabio u hidrant, voda šikljala desetak metara u vazduh

Zbog ogromne količine vode koja je poplavila ulicu, kao i tramvajske šine, saobraćaj je na toj deonici odmah bio zatvoren

  • 0
Foto: Pixabay

Automobil se večeras oko 20.45 sati u centru Zagreba zabio u hidrant iz još neutvrđenih razloga, nakon čega je voda šikljala uvis, a prolaznici i stanari Zvonimirove ulice u centru metropole mogli su da posvedoče ovom iznenadnom vodenom spektaklu.

Naime, nakon što je nesavesni vozač doslovno odvalio hidrant, na tom mestu je voda počela da šiklja u vazduh, 15 do 20 metara uvis, zbog čega su intervenisale gradske službe i zatvorile vodu, piše Jutarnji list.

Zbog ogromne količine vode koja je poplavila ulicu, kao i tramvajske šine, saobraćaj je na toj deonici odmah bio zatvoren.

Sreća u nesreći je da niko nije povređen te je pričinjena samo materijalna šteta, a nepažljivi vozač koji je prouzrokovao haos u tom delu užeg centra Zagreba, trenutno se nalazi pod ingerencijom policije.

Biće, između ostalog, odveden u bolnicu na vađenje krvi i urina kako bi se otkrilo što je sve tačno "kumovalo" nesreći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA