Veselin Veljović oslobođen optužbe

Veljović je osumnjičen da je 5. septembra na Cetinju počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti

  • 4
Veselin Veljović Printskrin: Youtube/Al Jazeera Balkans

Savetnik predsednika i bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović oslobođen je optužbe da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti tokom protesta na Cetinju 5. septembra prošle godine, tokom protesta povodom ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija.

Veljović je osumnjičen da je 5. septembra na Cetinju počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, tokom tih protesta.

Veljović je nakon presude rekao da je današnje suđenje kontinuitet prethodnih ali i svih njegovih izjava, koje su upućivale na to da su saopštavali istinu i činjenice i da se u ovom procesu radilo o pokušaju kompromitaciji i smišljenoj konstrukciji i podvali, preneo je podgorički portal RTCG.

- To je danas odlukom suda razotkriveno, presudu ne želim detaljnije kometarisati. To ću uraditi kad bude pravosnažna. Iskazujem poštovanje na razumevanju i uvažavanju svih činjenica sudiji Ćupić - rekao je Veljović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA