≫ 

Ruskinja uhapšena u akciji "Babuška" u Baru: Terala devojke da se prostituišu, usluge pružale u njenoj kući

Sumnja se da je koristila posebno namenjene prostorije u sklopu svoje kuće u kojoj je i stanovala, ugovarala pružanje seksualnih usluga sa više muškaraca a radi sticanja novčane dobiti

  • 0
Hapšenje, žena devojka, lisice na rukama

Foto: Shutterstock

Službenici Uprave policije su juče u Baru, nakon višemesečnih aktivnosti koje su sprovođene u okviru akcije kodnog naziva "Babuška", lišili slobode državljanku Rusije S.B. (55) koja je nastanjena u Baru, zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu vršila krivično delo trgovina ljudima.

Osumnjičena će uz krivičnu prijavu biti privedena državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, navodi se u saopštenju Uprave policije Crne Gore.

Policija je u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom, na nivou Operativnog tima za borbu protiv trgovine ljudima, prikupila dokaze koji ukazuju na sumnju da je S.B. zloupotrebljavajući odnos poverenja i zavisnosti, kao i korišćenjem teške materijalne situacije, u dužem vremenskom periodu seksualno eksploatisala više ruskih državljanki mlađe dobi.

S.B. je, sumnja se, koristila posebno namenjene prostorije u sklopu svoje kuće u kojoj je i stanovala, ugovarala pružanje seksualnih usluga sa više muškaraca a radi sticanja novčane dobiti.

Prilikom vršenja ovog krivičnog dela osumnjičena je imala definisana pravila i način seksualne eksploatacije u delu definisanja radnog vremena, cene pružanja seksualnih usluga kao i drugih okolnosti, zaključuje se u saopštenju.

Video: U jeku optužbi da podvodi devojke Dušica Grabović objavila provokativne snimke s dečkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA