≫ 

Medenica dovedena u tužilaštvo, zbog lošeg stanja vraćena u Klinički centar

Nakon što joj je prošle srede određen pritvor, Medenica je pokušala sebi da oduzme život u KCCG

  • 0

Bivša predsednica Vrhovnog suda Vesna Medenica dovedena je danas u Specijalno državno tužilaštvo kako bi prisustvovala istražnoj radnji, ali je zbog lošeg zdravstvenog stanja vraćena u Klinički centar Crne Gore, kazao je CdM-u njen advokat Zdravko Begović.

- Ne mogu ništa da kažem, postupak je tajan - kazao je Begović kratko CdM-u.

Podsećamo, sudija za istragu podgoričkog Višeg suda Suzana Mugoša odredila je Medenici nakon saslušanja pritvor do 30 dana zbog mogućeg uticaja na svedoke nakon čega je odbrana Medenice uložila žalbu.

Medenicu je uhapšena po nalogu Specijalnog tužilaštva 17. aprila, oko 22 sata, na podgoričkom Aerodromu odakle je planirala da otputuje za Beograd.

Narednog dana Medenici je pozlilo, zbog čega je prevezena u Urgentni blok Kliničkog centra, gde se i dalje nalazi. Nakon što joj je prošle srede određen pritvor, Medenica je pokušala sebi da oduzme život u KCCG.

Medenicu SDT sumnjiči za članstvo u kriminalnoj organizaciji čiji je organizator njen sin Miloš Medenica i protivzakonit uticaj.

Video: Zavirite u korumpirani raskoš: Uhapšen načelnik saobraćajne policije jer je sagradio vilu od zlata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA