≫ 

Cisterna sletela u jezero kod Mostara, poginuo vozač: Ronioci izvlačili telo iz vode

Inače, u kombiju se nalazilo osam osoba, od kojih je sedam povređeno, a niko od njih nije životno ugrožen

  • 1

U stravičnoj nesreći koja se dogodila danas na magistralnom putu M-17, Mostar - Sarajevo u mestu Drežnica, nedaleko od Mosta branilaca Drežnice poginuo je vozač cisterne, Mustafa I. (64) iz Visokog.

Njegovo telo su iz vozila koje je završilo u jezeru izvukli mostarski ronioci. Na lice mesta su stigli sinovi nesrećnog čoveka koji su utvrdili njegov identitet, a prizori s lica mesta nikoga od prisutnih nisu mogli da ostave ravnodušnim, prenosi Avaz.

S druge strane, za volanom kombija slovenskih registarskih oznaka, koje je učestvovalo u ovoj nesreći, nalazio se Boštjan Furek iz mesta Ptuj.

On je u kobnom trenutku, pod još neutvrđenim okolnostima, prešao na suprotnu stranu puta kada je nailazila cisterna. Od siline udara, cisterna je završila u jezeru, a nedugo posle otplutala je oko 300 metara nizvodno. Vozač cisterne je pokušao da izbegne direktan sudar, ali, nažalost, to se završilo kobno po njega.

Uviđajem je rukovodio dežurni kantonalni tužilac koji je naredio sva neophodna veštačenja s ciljem potpunog rasvetljavanja okolnosti ove tragedije.

Inače, u kombiju se nalazilo osam osoba, od kojih je sedam povređeno, a niko od njih nije životno ugrožen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zox

    28. april 2022 | 23:32

    Vozač cisterne je heroj, svi iz kombija do života treba da su mu zahvalni jer su ostali živi, zbog ovog debila vozača kombija koji je sigurno zaspao poginuo je kolega, saučešće porodici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA