≫ 

Potvrđena optužnica protiv Benjamina Spahovića: Poršeom "pokosio" sina Danisa Tanovića

Nakon tri meseca rehabilitacije Orhan Tanović je ponovo savladao govor i hodanje, a nedavno se vratio i u školsku klupu

  • 0

Opštinski sud Sarajevo potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv Benjamina Spahovića, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Podsetimo, stravična nesreća se desila 11. februara ove godine, a 17-godišnjak je tom prilikom zadobio teške i po život opasne povrede, zbog čega je bio hospitalizovan u KCUS, prenosi Srpskainfo.

Nakon tri meseca rehabilitacije Orhan Tanović je ponovo savladao govor i hodanje, a nedavno se vratio i u školsku klupu.

Uviđaj na mestu nesreće, podsetimo, trajao je više od tri sata, a veštačenjem je utvrđeno da se Spahović ulicom Hamdije Kreševljakovića kretao brzinom višom od 50 kilometara na sat.

- Dozvoljena brzina je 50 kilometara na sat, a u tom delu ulice primerena je brzina od 40 kilometara na sat. Zbog blizine semafora te autobuskog i trolejbuskog stajališta potrebno je voziti čak i manjom brzinom, jer se u svakom momentu na kolovozu mogu pojaviti pešaci  - rekao je za Avaz izvor blizak istrazi.

Video: Lažirao gaženje: Čovek se zaleteo i bacio na kombi u nameri da izvuče odštetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA